luni, 26 mai 2008

Un popor de curve si labagii

Asta suntem din pacate sau, ca sa fiu mai putin virulent spre asta tindem. De la Alina de la etajul 4, care isi misca languros bucile curului spre un Audi decapotabil si se instaleaza bucuroasa langa soferul ei drag gandindu-se: "oare in cat timp isi da drumu asta in seara asta daca ii sug pula in loc sa ma futa? Poate mai repede. Da. O sa-i sug pula, doar am nevoie de telefonul ala sa moara Oana de ciuda"..pana la Vasile, vecinul de 52 de ani de la 2 care si-o freaca in baie gandindu-se la reportajul cu Alina Plugariu, toti suntem niste prosti, niste onanisti. Visam cacat noaptea, mancam cacat ziua, cum naiba sa nu fie asta o tara de cacat? Suntem un popor destept. Pe dreacu. Va spun eu ca daca faci un test iq la 10 adolescenti 8 din ei nu trec de limita idioteniei. Avem un invatamant de elita. Pe naiba. Va spun tot eu ca daca mergi prin scoli si te uiti atent vezi numai suplinitoare nefutute si babe frustrate care, sa fim seriosi, numai la educatia copilului nu se mai gandesc ele. Mai, da acuma tre' sa recunoastem ca avem o clasa politica cum n-a mai vazut mama lu' Basexu de la maimuta cu coaie patrate incoace. Daaaaaaaa..e plin de umflati jegosi, labagii, cacaciosi, idioti, analfabeti. Insa tre' sa recunoastem inca o data ca se pricep la ceva. Domne..e si statul in cur un lucru. Pai sa poti tu sa stai vreo 5-6 ore in cur fara sa te misti si dupa sa mai si poti sa mergi drept pana la masa sa te indopi cu vreo6-7 snitele, 2 ciorbe si o bere, pe care oricum le caci dupa si o iei de la capat..e o perfomanta draga. In fine, tot ce vroiam este sa scriu un cacat despre un cacat de tara..sa traiti bine

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sa moara mata...daca generalizezi asa tu esti curva sau labagiu...daca te-ai uita pe strada si nu doar la OTV sau stirile de la 5 de pe PRO TV...atunci ai gandi mai bine...cati din oamenii pe care-i cunoasteti sau cati din rudele tale sunt asa ? daca ai lasa indoctrinarea de la TV sau toatele gunoaiele, plevele si nulitatile de pe NET si ai lua contact cu lumea reala ti-ai da seama...ori mirosi chilotii la spanioalce ori iti dai cu bata in cap, te stropesti cu apa rece si dormi zece ore sau te duci la sanatoriu !!! Si cei care te sustin la fel oligofreni domnule, trebuie sa se interneze, indiferent cine ar fi ei !!!

PS: Sunt o groaza de oameni valoropsi in tara asta incultule si oameni de rand deosebiti...asa ca impuscate sau spanzurate, fa cu totul altceva numai lasa-ne in pace !!!

Anonim spunea...

Apropo, vad acolo ca la 5 jumate ai pus postarea asta " magica "...nu dormi noaptea si de aia esti asa de tampit...vad ca ti-a afectat creierasul tau cat nuca !!!